vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof cremefarvet

3.759 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof – perfekt til en god nats søvn og stilfuldt design. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881302 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 80×200 cm er det ultimative valg for dig, der søger en himmelsk nattesøvn. Forestil dig at glide ned i sengen og opleve en følelse af ren lykke og velvære.

Sengen er nøje designet med et cremefarvet stof, der ikke kun tilføjer elegance til dit soveværelse, men også er åndbart og slidstærkt. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og komfort, uanset om du vil slappe af med en god bog eller se dine foretrukne tv-serier.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen. Den mellemhårde støtte sikrer optimal stabilitet og komfort, ideel til mave-sovende elskere. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og medfølgende bænk giver en multifunktionel løsning til ekstra siddepladser eller som en elegant sengebænk.

Det er vigtigt at bemærke, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg.

Med mål på 203 x 80 x 118/128 cm (L x B x H) for sengen, 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 80 x 200 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen, får du en fuldendt søvnoplevelse. Bænken måler 70 x 30 x 30 cm (B x D x H) og fuldender looket.

Tag springet og invester i din søvnkvalitet med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Din krop og sind vil takke dig for det hver eneste dag.

Scroll to Top