vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.437 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof. Tilpas design og høj kvalitet garanteret.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877736 Kategori:

Den cremefarvede vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en dybt afslappende og behagelig søvnoplevelse. Denne luksuriøse seng kombinerer stilfuldt design med høj funktionalitet for at sikre, at du får den bedst mulige søvn hver nat.

Sengens slidstærke stof i cremefarvet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position, når du læser eller ser fjernsyn i sengen. Denne ekstra støtte vil give dig optimal komfort og afslapning.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer lang holdbarhed og fremragende tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver den rette balance mellem stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt stof og giver ekstra blødhed og komfort til din søvn. Den cremefarvede farve skaber en smuk og harmonisk atmosfære i soveværelset. Udover sengen inkluderer pakken også en multifunktionel bænk, der kan bruges til ekstra siddepladser eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Hver kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri. Skab det perfekte soveværelse med denne elegante og komfortable kontinentalseng fra vidaXL. Din bedste søvnoplevelse venter på dig.

Scroll to Top