vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof cremefarvet

3.635 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. 3-lags madras, stof i cremefarvet finish, perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877775 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm vil forvandle din søvnoplevelse og give dig den ultimative komfort og afslapning, du fortjener. Med sit elegante og enkle design passer denne seng perfekt ind i ethvert soveværelse og tilføjer samtidig et strejf af luksus.

Sengens slidstærke stof har ikke kun et stilfuldt udseende, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og behagelig i lang tid. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og få den optimale støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en stabil og behagelig liggeposition hele natten. Med en mellemhård støtte og optimal ergonomi giver denne madras dig den rette fasthed uden at gå på kompromis med din komfort. Og med den hudvenlige topmadras får du en blød og behagelig overflade at sove på.

Men denne kontinentalseng er ikke kun til søvn. Den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Den er både praktisk og stilfuld og tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med den medfølgende brugermanual er montering af denne seng en leg.

Gør din soveoplevelse til noget ekstraordinært med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Din søvn fortjener det bedste, og med denne seng får du netop det – komfort, stil og kvalitet i én smuk pakke.

Scroll to Top