vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun

5.299 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Perfekt til en god nats søvn. Bestil nu. 🛏️

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877875 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med en elegant gråbrun farve vil omfavne dig med ultimativ komfort og stil i dit soveværelse. Forestil dig at træde ind i et rum, hvor hver eneste detalje er designet med din komfort i tankerne. Denne kontinentalseng er mere end bare et møbelstykke – den er en investering i din velvære og søvnkvalitet.

Sengens stof er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket betyder, at den vil holde sig smuk i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og nyde ultimativ rygstøtte, når du slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie.

Madrasen med pocketfjedre er en sand drøm at sove på. De individuelle fjedre sikrer høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at de tilpasser sig dine bevægelser og absorberer støj, så du ikke bliver forstyrret i løbet af natten. Med en mellemhård støtte niveau, er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og komfortabel søvnoplevelse.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stof og bløde komfort, tilføjer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse. Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant tilføjelse til foden af sengen.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun et møbel, du får en investering i din velvære. Lad dig forkæle hver nat med komfort og stil, og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Lad dine drømme blive til virkelighed med denne fantastiske kontinentalseng. Oplev ægte luksus og komfort i dit soveværelse – du fortjener det. Bestil din egen vidaXL kontinentalseng i dag og begynd din rejse mod en bedre nattesøvn og en gladere dig.

Scroll to Top