vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

6.129 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i et stilfuldt gråbrunt stof. Oplev ultimativ komfort og stil i din soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877937 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en dyb og behagelig nattesøvn. Med sit elegante og stilfulde design vil denne seng ikke kun give dit soveværelse et luksuriøst udtryk, men også sikre dig en god søvn i timevis.

Sengens slidstærke stof i en smuk gråbrun farve tilføjer et touch af elegance til dit soveværelse, samtidig med at det åndbare materiale sikrer, at du sover behageligt hele natten. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den til din foretrukne siddeposition, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en fantastisk støtte til din krop og en optimal tilpasningsevne. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig, hvilket sikrer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant tilføjelse ved fodenden af sengen. Den gråbrune farve og det stilfulde design passer perfekt til resten af sengen og bidrager til det samlede luksuriøse udtryk.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en brugervenlig manual for nem montering er denne kontinentalseng med madras den perfekte løsning til dig, der ønsker maksimal komfort og luksus i dit soveværelse. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med denne elegante og komfortable kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top