vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun

5.288 kr.

Få en fantastisk nattesøvn med vores komfortable kontinentalseng inkl. madras. Oplev luksus og støtte i stil i din egen seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335879921 Kategori:

Som du begiver dig ud på rejsen mod en bedre søvn, vil denne vidaXL kontinentalseng med madras i en beroligende gråbrun farve være din trofaste ledsager. Lad dig fordybe i den ultimative komfort og luksus i dit eget soveværelse med denne imponerende seng, som er skabt til at tilfredsstille dine behov og give dig den dybeste søvn.

Det slidstærke stof i en elegant gråbrun farvetone på sengen udsender en aura af ro og stil, mens det samtidig er åndbart og modstandsdygtigt over for daglig slid. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til din krop og giver den nødvendige støtte, når du ønsker at slappe af eller læse en god bog i sengen.

Den luksuriøse madras med individuelle pocketfjedre er en sand fornøjelse for din krop. Disse pocketfjedre er kendt for deres exceptionelle kvalitet og evne til at absorbere stød og bevægelser, hvilket resulterer i en stabil og behagelig søvnoplevelse. Med en mellemhård støtte er madrassen designet til at give dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til selv de mest krævende søvnløse.

Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig, men også utrolig blød og behagelig at ligge på. Den tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse og sikrer, at du vågner op frisk og udhvilet hver morgen. Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der ikke kun tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse, men også kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en charmerende sengebænk ved fodenden.

Med denne vidaXL kontinentalseng med madras får du ikke bare en seng – du får en oplevelse af ren komfort, luksus og velvære. Sæt kursen mod en bedre søvn i dag og lad denne seng være din guide til drømmeland.

Scroll to Top