vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

6.138 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Skab en luksuriøs søvnoplevelse i stor stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335879983 Kategori:

Med vores vidunderligt rummelige vidaXL kontinentalseng med madras i gråbrun stof, kan du se frem til en god nats søvn og ultimativ afslapning. Denne elegante kontinentalseng er designet med både stil og komfort for øje for at sikre dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Sengen er betrukket med et slidstærkt stof i en smuk gråbrun farve, der både er åndbart og elegant at se på. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv i sengen.

Den luksuriøse madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, så du får en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver både stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig og behagelig, men også med til at beskytte madrassen og sikre en længere levetid. Der medfølger også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Der medfølger en brugervenlig manual til nem montering af sengen. Alt i alt får du en fantastisk sengesæt bestående af sengeramme, sengegavl, to madrasser, topmadras og en praktisk bænk, så du kan nyde drømmesøvnen i stil og komfort. Gå ikke glip af muligheden for at forvandle dit soveværelse med denne luksuriøse kontinentalseng.

Scroll to Top