vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.384 kr.

Få en god nattesøvn med vores komfortable kontinentalseng i stof gråbrun. En perfekt blanding af stil og funktion til din soveværelseindretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877999 Kategori:

Træd ind i en verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk gråbrun nuance. Denne elegante seng vil forvandle dit soveværelse og give dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat. Med sit tidløse design og slidstærke stof tilføjer denne kontinentalseng ikke kun stil til dit rum, men sikrer også en høj grad af komfort.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og nyde den perfekte støtte, når du læser en bog eller ser tv. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en næsten lydløs søvnoplevelse, da fjedrene effektivt absorberer bevægelser og støj. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der gør den blød og behagelig at ligge på. Som en ekstra bonus kan den medfølgende multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Med præcise mål og en brugervenlig monteringsvejledning er det nemt at samle denne seng og komme i gang med at nyde den ultimative søvnoplevelse. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Forkæl dig selv med luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med madras. Lad din nattesøvn blive en oplevelse af ren velvære, når du hviler på denne elegante seng, der kombinerer stil, funktionalitet og komfort på enestående vis. Oplev den ultimative søvn, du fortjener, og invester i din velvære med denne ekstravagante kontinentalseng.

Scroll to Top