vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

3.473 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng i moderne design og slidstærkt stof. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878038 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg for dig, der længes efter en god nats søvn i en seng fyldt med luksus og komfort. Med fokus på både funktionalitet og æstetik, er denne kontinentalseng en investering i din søvnkvalitet og velvære.

Sengens slidstærke stof har ikke kun et stilrent udseende, men er også åndbart og designet til at holde i mange år fremover. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen og slapper af.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør madrassen ideel til enhver sovestilling. Topmadrassen er hudvenlig og øger komforten yderligere.

Som en ekstra bonus får du en multifunktionel bænk med i pakken, som kan fungere som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Denne seng er ikke bare et stykke møbel – det er et investering i din søvnkvalitet og generelle livskvalitet.

Så giv dig selv den søvn, du fortjener, med denne vidaXL kontinentalseng med madras. Oplev en ny standard for komfort og velvære i dit soveværelse med denne elegante og funktionelle seng, der vil give dig en god nats søvn i mange år fremover.

Scroll to Top