vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof cremefarvet

3.856 kr.

Få den ultimative luksusoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Komplet med 120×200 cm madras i cremefarvet stof. Drøm stort og sov endnu bedre.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878829 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof cremefarvet, Pris: 3950.00

Du kan nyde en god nattesøvn ved hjælp af denne kontinentalseng. Sengen er designet til at tilbyde maksimal afslapning og en god søvnoplevelse. Med sit slidstærke stof i en smuk cremefarve udstråler denne seng en følelse af elegance og komfort.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du sidder op og slapper af i sengen. Med en madras udstyret med pocketfjedre er komfort og holdbarhed i fokus. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig kroppens konturer for optimal støtte og bevægelsesfrihed, samtidig med at de absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, ideel til dem der sover på maven, da den tilbyder stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra blødhed til din søvnoplevelse.

Den medfølgende multifunktionelle bænk giver ekstra siddepladser i dit hjem og kan placeres ved fodenden som en sengebænk. En praktisk og stilfuld tilføjelse til din soveværelsesindretning.

Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Hvert produkt leveres med en brugervenlig manual til nem montering.

Med en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og en bænk med i pakken, har du alt hvad du behøver for at skabe det perfekte sovemiljø. Denne kontinentalseng er fremstillet af kvalitetsmaterialer og har et stilfuldt design, der passer perfekt til ethvert moderne soveværelse. Giv dig selv den ultimative luksus med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top