vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof blå

4.285 kr.

Få din bedste nattesøvn nogensinde på en komfortabel vidaXL kontinentalseng med blå stofbetræk i størrelsen 140×190 cm. Kvalitet til overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878861 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng vil revolutionere din søvnoplevelse og tilføre en luksuriøs følelse til dit soveværelse. Forestil dig at kunne dykke ned i en dyb og beroligende søvn hver nat på denne komfortable seng, der kombinerer stil, funktion og kvalitet.

Sengens slidstærke stof i smuk blå farve tilføjer en elegance til ethvert rum og skaber en afslappende atmosfære. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, uanset om du ønsker at læse en bog i sengen eller se din yndlingsserie på tv.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er en sand drøm. De individuelle fjedre tilpasser sig din kropsform og giver støtte, hvor du har brug for det mest. Den mellemhårde støtte sikrer en behagelig liggeposition og bidrager til en sund søvnrytme.

Topmadrassen i blød og hudvenlig hvidt stof tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den sikrer en behagelig overflade at sove på, samtidig med at den forlænger levetiden på din seng.

Med den multifunktionelle bænk får du ikke kun ekstra siddepladser, men også en elegant tilføjelse til din indretning. Brug den som en praktisk fodende til din seng eller som en stilfuld bænk i en gang.

Hver detalje på denne kontinentalseng er designet med omtanke og fokus på din komfort og velvære. Fra det bløde stof til den solide konstruktion og nemme montering, vil denne seng blive din ultimative oase af ro og afslapning.

Så giv dig selv den gave at investere i din søvnkvalitet og opgrader dit soveværelse med denne elegante og funktionelle kontinentalseng. Lad dig forføre af komforten og luksusen og oplev, hvordan en god nats søvn kan forandre dit liv.

Scroll to Top