vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm kunstlæder grå

5.566 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores moderne kontinentalseng med integreret LED-lys i elegant grå kunstlæder. Skab en luksuriøs atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846286 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i grå kunstlæder på 180×200 cm er et mesterværk af komfort og stil, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og elegance. Med sit slidstærke kunstlæder af høj kvalitet, der er let at rengøre og modstandsdygtigt over for pletter, kan du nyde den luksuriøse følelse af ægte læder uden bekymringer.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for optimal rygstøtte, mens de farverige LED-lys langs sengens kant skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og tilpasningsevne, vil du opleve en uovertruffen komfort hele natten.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde skumfyld, giver en ekstra lag af luksus og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Med en elegant grå farve og målene 203 x 180 x 118/128 cm (L x B x H) er denne kontinentalseng en imponerende tilføjelse til enhver soveværelsesindretning. Med en letforståelig brugermanual medfølger monteringen bliver en leg.

Oplev aldrig før set fusion af stil og komfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Transformer dit soveværelse til en oase af luksus og velvære med dette enestående møbelstykke, der garanterer dig en god nats søvn og en smuk indretning i mange år fremover. Livet er for kort til en dårlig søvnoplevelse – gør noget godt for dig selv med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top