vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof gråbrun

6.081 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vidaXL kontinentalsengen med integreret LED-lys. Skab en luksuriøs atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335839690 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant gråbrun farve er det ultimative møbel til dit soveværelse. Med en imponerende størrelse på 200×200 cm giver denne seng dig den ekstra plads og komfort, du fortjener. Den slidstærke stofbetræk i polyester kombineret med krydsfiner og massivt lærketræ sikrer holdbarheden og skaber et stilfuldt udseende.

Det unikke LED-lysdesign på sengens sengegavl vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning. Med justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din siddeposition og nyde læsning eller se tv med den perfekte rygstøtte. De farverige LED-strips tilføjer en stemningsfuld belysning og skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og tilpasser sig kroppens form for optimal komfort og støtte. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser for en rolig nattesøvn. Topmadrassen er betrukket med hudvenligt stof og giver en blød liggeflade til ekstra luksus.

Bemærk, at produktet leveres med brugervenlig manual til nem montering og kan klippes til for at passe perfekt til dine behov. Den medfølgende USB-ledning giver dig mulighed for at tilslutte sengens LED-lys til en strømkilde, men husk at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Med denne smukke kontinentalseng med LED-lys skaber du ikke kun en stilfuld atmosfære i dit soveværelse, men du får også en komfortabel og funktionel seng, der giver dig drømmesøvnen hver nat. Lad vidaXL kontinentalsengen med LED-lys blive det centrale element i dit soveværelse og oplev en ny dimension af komfort og stil i din hverdag.

Scroll to Top