vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof cremefarvet

3.003 kr.

Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys og elegant cremefarvet stof. Unik komfort og moderne design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335839722 Kategori:

Din søgen efter den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet til dit soveværelse slutter her med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i en elegant cremefarvet stofudgave. Dette luksuriøse møbelstykke vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men også dit syn på en god nats søvn.

Denne kontinentalseng er skabt med fokus på detaljer og design. Det slidstærke stof, der dækker rammen, ikke kun tilføjer et sofistikeret touch, men sikrer også åndbarhed og langvarig holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en visuel appel, men også praktisk støtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen.

Det virkelige showstopper er den farverige LED-lysstribe, der omdanner din seng til et magisk oase af lys i mørket. Du kan tilpasse belysningen efter dit humør og skabe den perfekte atmosfære til afslapning og hvile.

Men for det handlar ikke kun om udseende. Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket sikrer en behagelig og støjsvag søvn. Topmadrassen belagt med hudvenligt stof tilføjer en ekstra lag af komfort og sikrer en blød overflade at sove på.

Bemærk venligst, at denne seng leveres med en brugervenlig manual til problemfri montage. Den inkluderer også et USB-stik til LED-lyset, men kræver en certificeret 5 V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet i pakken.

Med dimensioner på 203 x 80 x 118/128 cm til sengen, 80 x 200 x 20 cm for madrassen og 80 x 200 x 5 cm for topmadrassen, vil denne kontinentalseng være det centrale element i dit soveværelse med sit stilfulde design og innovative funktioner.

Oplev den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Giv dig selv den søvn, du fortjener, og skab et rum, der oser af luksus og elegance. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i din hvile og velvære med denne drømmeseng i dag.

Scroll to Top