vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof sort

5.604 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores stilfulde vidaXL kontinentalseng. Nyd luksuskomfort og beroligende LED-lys, perfekt til en god nats søvn. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838665 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof sort

Drømmer du om nætter fyldt med komfort og elegance? Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan din drøm blive til virkelighed. Denne imponerende seng vil ikke kun være et fokuspunkt i dit soveværelse, men den vil også give dig den ultimative søvnoplevelse.

Sengen er designet med et slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Et af de mest unikke træk ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der omgiver rammen. Skab en magisk atmosfære i dit soveværelse med lys i alle regnbuens farver. Du kan nemt justere lysets intensitet og farve efter dit humør og behov.

Men komfort er også i fokus med denne seng. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser. Den medfølgende topmadras er lavet af hudvenligt materiale, der sikrer en blød og behagelig overflade at sove på.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og problemfri. Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet, for hygiejnemæssige årsager.

Forkæl dig selv med en god nats søvn på vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab dit eget lille oase af komfort og stil i dit soveværelse med dette elegante møbel, der ikke kun er en seng, men en oplevelse i sig selv.

Scroll to Top