vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof blå

5.840 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant blå stof. Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810289 Kategori:

Den blå vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 200×200 cm er et sandt mesterværk, der vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og funktionelt rum. Med fokus på både stil og komfort er denne seng designet med et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer elegance til rummet, men også sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed.

Sengegavlens justerbare højde giver den ultimative rygstøtte, når du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Men det er det farverige LED-lys, der virkelig sætter denne seng i en klasse for sig selv. Skab en hyggelig atmosfære og tilpas lysstyrken efter dine præferencer for at skabe det perfekte miljø til afslapning.

Den medfølgende madras med pocketfjedre kombinerer høj kvalitet med en tilpasningsdygtig støtte, der sikrer en god nats søvn. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfort og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Brugervenlig og let at samle, er denne kontinentalseng det ideelle valg for alle, der værdsætter både stil og funktionalitet. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Tag din søvnoplevelse til nye højder med den blå vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab det perfekte rum til afslapning og velvære og oplev den ultimative komfort hver nat. Bestil i dag og opgrader dit soveværelse med et strejf af elegance og innovation.

Scroll to Top