vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof sort

3.055 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med stilfuldt LED-lys integreret i sengegærdet. Oplev ultimativ komfort og elegant design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837448 Kategori:

Dykker du ned i drømmeland, er det vigtigt at have det perfekte sted at hvile hovedet. Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys 90×200 cm i elegant sort stof er du garanteret en god nats søvn kombineret med stilfuldt design.

Det slidstærke stof, der omfavner sengen, ikke kun ser smukt ud, men er også åndbart og holdbart. Justerbar sengegavl tilbyder ikke kun ekstra støtte til din krop, men tilfører også et touch af luksus til din soveværelsesindretning. Lyssættet med farverig LED-strip tilføjer en magisk stemning og skaber en atmosfære af ro og afslapning.

Når det kommer til komfort, skuffer kontinentalsengen ikke. Med en madras fyldt med pocketfjedre, der tilpasser sig individuelle kropskonturer, samt en hudvenlig topmadras, er din søvn garanteret at være både støttende og blid. Med et usb-stik inkluderet i designet kan du endda oplade dine enheder direkte fra sengen og forblive tilsluttet i en travl hverdag.

Denne komplette seng pakke leveres med alt hvad du behøver for at montere den let derhjemme. Den moderne og stilfulde sort-hvide farvekombination tilføjer et chic twist til ethvert soveværelse, og gør det til et æstetisk tiltalende centrum for rummet.

Uanset om du læser en bog, ser fjernsyn eller bare ønsker at slappe af, vil vidaXL kontinentalsengen med LED-lys 90×200 cm være din ultimative følgesvend til at hvile og genoplade din krop og sind. Hver aften bliver en luksuriøs oplevelse, når du synker ned i denne drømmeseng. Giv dig selv den gave at sove godt og se stilfuldt ud med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top