vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lysegrå

2.892 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Elegant design, integreret LED-lys og komfortabel fløjlsoverflade. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806950 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lysegrå

Drømmer du om en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser? Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan drømmen blive til virkelighed. Denne seng er ikke bare et sted at sove, den er et kunstværk i sig selv og vil blive det strålende centrum i dit soveværelse.

Den bløde fløjl, der pryder denne seng, er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også en følelse af elegance og varme til rummet. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en luksuriøs finish, der indbyder til ren afslapning.

En praktisk sengegavl giver ikke kun støtte til din ryg, mens du læser eller ser tv, men kan også justeres i højden for at imødekomme dine behov og præferencer. Det farverige LED-lys, der pryder sengens paneler, skaber en magisk stemning og giver dig mulighed for at skabe din helt egen lysshow i soveværelset.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng enestående. Den kommer også med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer dig en god nats søvn med optimal støtte og tilpasningsevne. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg, og du kan snart nyde alle fordelene ved denne fantastiske kontinentalseng.

Livet er for kort til dårlig søvn. Forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og giv dig selv en god nats søvn i luksuriøse omgivelser.

Scroll to Top