vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof blå

5.892 kr.

Gør din sengetid magisk med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev komfort og stil i denne elegante blå stofseng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809266 Kategori:

Vil du gerne opleve en nattesøvn som aldrig før? Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende blå farve kan drømme blive til virkelighed. Denne seng er ikke bare et sovemøbel; den er udformet til at være et centralt fokuspunkt i dit soveværelse og skabe en atmosfære af luksus og komfort.

Det slidstærke stof på sengen både ser elegant ud og er åndbart, hvilket sikrer dig en behagelig søvn omsvøbt i blødhed. Den justerbare sengegavl giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Men det, der virkelig adskiller denne seng fra andre, er det farverige LED-lys, der strækker sig langs sengens kanter og skaber en magisk og beroligende belysning i dit soveværelse.

Den højkvalitets madras med individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, så du får den bedst mulige søvn. Topmadrassen er beklædt med en hudvenlig stofbetræk, der gør den blød og komfortabel at ligge på. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Du får også et USB-stik til LED-lyset, men husk at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet. Du kan klippe LED-strippen, så den passer perfekt til din seng, og den er vandtæt for ekstra holdbarhed.

Giv dig selv gaven af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad din søvnoplevelse blive forvandlet til noget magisk og unikt – for du fortjener kun det bedste, når det kommer til din nattesøvn.

Scroll to Top