vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

3.939 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng med integreret LED-lys. Oplev ultimativ komfort og stil i soveværelset. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767847 Kategori:

Tak for din bestilling af vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en flot gråbrun farve. Denne seng vil uden tvivl forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Sengens slidstærke stof giver en elegant og ren æstetik og sørger samtidig for optimal åndbarhed og holdbarhed. Den justerbare sengegavl er ikke blot praktisk, men giver også en fremragende støtte, når du ønsker at slappe af og læse en bog eller se tv i sengen.

Det virkelige wow-element ved denne seng er de farverige LED-lys, som kan skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Lad lysene lede dig til drømmeland med en beroligende og behagelig glød.

Denne kontinentalseng kommer med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, som tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er dækket af et hudvenligt stof, der sikrer ultimativ komfort og blødhed.

Vi garanterer, at du vil elske din nye kontinentalseng, men husk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Med en brugervenlig manual for nem montering kan du snart nyde din drømmeseng derhjemme.

Oplev en ny standard for søvnkomfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Bestil din egen seng i dag og lad drømmene begynde.

Bemærk: Den certificerede 5V USB-strømkilde til LED-lyset medfølger ikke i pakken.

Scroll to Top