vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof cremefarvet

5.186 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med integreret LED-lys. Skab en romantisk stemning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335769995 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 200×200 cm er mere end bare en seng – den er et kunstværk til dit soveværelse. Med sit sofistikerede design og innovative funktioner vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af ro og skønhed.

Sengens smukke stof i en cremefarvet nuance udstråler elegance og enkelhed. Det er ikke blot æstetisk tiltalende, men også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en fleksibel højde, men også fantastisk rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Men det, der virkelig sætter denne seng fra vidaXL i en klasse for sig, er det farverige LED-lys, der løber langs sengens konturer. Med et enkelt tryk på en knap kan du skabe en magisk stemning i dit soveværelse, som fører dig ind i drømmenes verden. Lysenes blide skær skaber en afslappende atmosfære og giver dig mulighed for at skræddersy lyset efter dit humør.

Sengens madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer optimal støtte og komfort hele natten. De absorbere støj og stød, hvilket betyder, at du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn. Topmadrassen er betrukket med et hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

For en bekvem oplevelse kommer sengen med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk, at LED-lyset har en USB-tilslutning, men du skal selv sørge for en strømkilde. Vær opmærksom på, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Med denne kontinentalseng fra vidaXL er drømmesøvnen kun et klik væk. Lad dig forføre af det elegante design, den innovative belysning og den uovertrufne komfort og gør din soveværelse til et sted, hvor drømme bliver til virkelighed.

Scroll to Top