vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof gråbrun

4.676 kr.

Med vidaXL kontinentalseng får du ultimativ komfort og stil med indbygget LED-lys, perfekt til en moderne og luksuriøs indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765607 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm er langt mere end en almindelig seng – den er en luksuriøs oase af komfort og stil i dit soveværelse. Med sit moderne og elegante design vil denne seng helt sikkert blive det centrale element i dit soveværelse og skabe en atmosfære af ro og velvære.

Denne kontinentalseng er konstrueret med en slidstærk stoframme i en smuk gråbrun farve, der både tilføjer varme og elegance til rummet. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og yderst holdbart, hvilket sikrer, at din seng vil se godt ud i mange år fremover.

En af de unikke egenskaber ved denne seng er den justerbare sengegavl, der giver en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Sengegærdet kan tilpasses i højden efter dine behov, så du kan opnå den perfekte komfortoplevelse.

Det mest magiske ved denne seng er dog dens farverige LED-strip, der skaber en stemningsfuld belysning og tilføjer en ekstra dimension af hygge til dit soveværelse. Du kan skifte farver og lysintensitet efter humør og ønsker, og skabe din helt personlige atmosfære.

Men komforten stopper ikke her – denne kontinentalseng leveres med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for at sikre en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er også hudvenlig med en blød og komfortabel overflade, der føles som at svæve på en sky.

Med et praktisk USB-stik integreret i sengen kan du nemt oplade dine enheder, mens du hviler og slapper af. Denne kontinentalseng er ikke bare et sovemøbel – det er et statement om stil, komfort og moderne livsstil.

Skab dit eget paradis af søvn og velvære med den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm. Lad dig forføre af dens luksuriøse design, innovative funktioner og uovertrufne komfort og gør din søvn til en daglig luksusoplevelse. Drøm stort og sov godt med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top