vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder grå

3.098 kr.

Oplev luksus og komfort med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Den stilfulde grå kunstlæderfinish og den behagelige madras gør den til det perfekte valg for en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734193 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der søger både stil og komfort i soveværelset. Med sit moderne design og luksuriøse materialer vil denne seng med garanti forvandle enhver nat til en oplevelse af ren velvære.

Den slidstærke kunstlæderpolstring i grå nuance tilføjer et strejf af elegance til rummet og er samtidig let at rengøre, hvilket gør det ideelt til alle, der ønsker en praktisk løsning uden at gå på kompromis med designet.

Med en justerbar sengegavl kan du skabe den perfekte støtte, mens du læser eller ser tv i sengen, og den mellemhårde madras med pocketfjedre tilbyder en skræddersyet komfortoplevelse, der tilpasser sig din krop og sovestil.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse, så du kan nyde en god nats søvn uden bekymringer.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du behøver for nem montering, og med dens holdbare materialer og stilfulde design er den en investering i både din søvnkvalitet og din indretning. Tag skridtet mod en bedre søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen – du fortjener det.

Scroll to Top