vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

4.943 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i sort stof. Ideel størrelse og komfort til en god nats søvn. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730920 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg, når det kommer til at forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med en bredde på 160 cm og en længde på 200 cm, tilbyder denne kontinentalseng rigelig plads til en god nats søvn.

Sengens stof er ikke blot smukt at se på, men det er også åndbart og utroligt slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng forbliver i perfekt stand i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish på sengen, men den tilbyder også fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop perfekt, samtidig med at den absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Med en medium-fasthed er denne madras ideel til dem, der sover på maven og ønsker stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng, hvilket gør din soveoplevelse endnu mere luksuriøs.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af denne kontinentalseng en leg.

Oplev den ultimative komfort og luksus med denne vidaXL kontinentalseng, der ikke kun vil forbedre dit søvn, men også din daglige velvære. Med en kombination af stilfuldt design, holdbare materialer og enestående komfort er denne kontinentalseng det perfekte valg for enhver, der værdsætter kvalitet og god nattesøvn. Gør dit soveværelse til et sted, hvor drømme bliver til virkelighed med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top