vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm kunstlæder grå

5.574 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i kunstlæder. Perfekt til soveværelset med sin stilfulde design og to lag madrasser i en praktisk størrelse på 180×200 cm. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335733201 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i målene 180×200 cm er en sand luksusoplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og stilfuldt rum. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne kontinentalseng give dig den ultimative komfort og støtte, som din krop har brug for efter en lang dag.

Sengens slidstærke kunstlæder i grå farve tilføjer en tidløs elegance til enhver indretning og er let at rengøre med en fugtig klud. Den justerbare sengegavl sikrer, at du altid har den rette støtte, uanset om du læser en bog eller ser tv i sengen.

Madrasen med pocketfjedre tilbyder en behagelig og støttende søvnoplevelse. De individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og kombinationen af stabilitet og komfort vil sikre, at du får en god nattesøvn hver gang.

Topmadrassen med et blødt og hudvenligt betræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Med sit slidstærke design vil topmadrassen sikre, at din seng forbliver i topform i mange år fremover. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Samlet set er vidaXL kontinentalsengen med madras et perfekt valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og holdbarhed. Med dens elegante design og høje kvalitet vil denne seng give dig den luksuriøse søvnoplevelse, du fortjener. Giv dig selv den gave af god søvn og invester i denne fantastiske kontinentalseng i dag.

Scroll to Top