vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

4.964 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vidaXL kontinentalsengen. Elegant design, perfekt størrelse og sorte stof gør den til et must-have.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335729897 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stil og komfort. Denne luksuriøse seng er designet med fokus på detaljer og kvalitet, og vil helt sikkert forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Sengens stilfulde sort stof tilføjer elegance og en moderne touch til enhver indretning, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og komfort, uanset om du foretrækker at læse en bog i sengen eller se din yndlingsfilm.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er du garanteret en ergonomisk korrekt støtte og en jævn fordeling af vægten, der tilpasser sig din krop og sovestilling. Den mellemhårde fasthed sikrer dig en behagelig nat, uanset om du sover på siden, ryggen eller maven.

Topmadrassen er beklædt med et blødt og hudvenligt stof, der giver dig ekstra komfort og beskyttelse mod slid. Du kan være sikker på en behagelig og sund søvnoplevelse, da topmadrassen absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en ny seng, men en komplet soveløsning. Den leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og hurtig. For øget bekvemmelighed medfølger sengeramme, sengegavl, madras og topmadras i pakken.

Tag din søvnkomfort til det næste niveau med vidaXL kontinentalsengen med madras – det ultimative valg for en god nats søvn og en stilfuld indretning i dit soveværelse. Investér i din søvnkvalitet og velvære med dette eksklusive møbel, der vil give dig lyst til at svinge dig under dynen og drømme sødt hver aften.

Scroll to Top