vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkebrun

5.786 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen i elegant mørkebrun stof. Luksus og komfort i en elegant pakke. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701316 Kategori:

Den imponerende vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i stof i en smuk mørkebrun farve er designet til at give dig den ultimative luksus og komfort i din søvnoplevelse. Med et elegant og stilfuldt udseende vil denne kontinentalseng ikke blot forbedre dit soveværelses indretning, men også give dig en forfriskende og afslappende hvile hver nat.

Denne kontinentalseng er konstrueret med et slidstærkt stof i en chic mørkebrun farve, der ikke kun tilføjer elegance til rummet, men også er åndbart og modstandsdygtigt over for slid. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en bemærkelsesværdig støtte og komfort under søvnen. Disse pocketfjedre er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne, hvilket sikrer, at din krop får den rette støtte gennem natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig med sit bløde stofbetræk, men tilføjer også ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Topmadrassen er en kærkommen tilføjelse, der giver dig en ekstra lag af luksus i din søvn.

Denne kontinentalseng leveres med alle de nødvendige komponenter for hurtig og nem montage. Bemærk venligst, af hensyn til hygiejne, kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med målene 203 x 203 x 118/128 cm for sengen, 100 x 200 x 20 cm for hver madras og 200 x 200 x 5 cm for topmadrassen, vil denne kontinentalseng med sin elegante mørkebrune farve og førsteklasses komfort være det ideelle valg for en god nats søvn i overdådig stil. Invester i din søvnkvalitet med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL, som vil forvandle dit soveværelse til et oase af ro og velvære.

Scroll to Top