vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

4.649 kr.

Stilfuld kontinentalseng i gråbrunt stof. Den ultimative komfort til din gode nattesøvn. Oplev luksus i dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699178 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er en sand drøm, der venter på at bringe dig den ultimative nattesøvnoplevelse. Med dimensionerne 140×200 cm og i en elegant gråbrun farve er denne seng ikke kun en fryd for øjet, men også en kilde til uovertruffen komfort og støtte.

Sengens slidstærke stof i 100 % polyester er ikke blot smukt at se på, men det er også åndbart og designet til at holde i lang tid. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov og giver den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Den tilhørende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød. Disse individuelle fjedre tilpasser sig præcist til din krop, hvilket sikrer en optimal og behagelig liggeoplevelse. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er hudvenlig med sit bløde stofbetræk af polyester og dens fyld af behageligt skum. Den tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes, men med den enkle brugermanual medfølgende er monteringen en leg. Alt i alt indeholder pakken alt, hvad du behøver for at skabe din personlige lille oase af komfort: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Så træd ind i en verden af luksus og søvn i særklasse med denne vidaXL kontinentalseng – din nøgle til en dyb og forfriskende søvn, der vil genoplade krop og sind hver nat. Så gør dig selv den tjeneste og invester i din søvnkvalitet med denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top