vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

5.047 kr.

Opgradér din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i stofsort. Gå ikke på kompromis med din nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699207 Kategori:

Denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL vil løfte dit soveværelse til nye højder af komfort og stil. Med sit elegante design og høje funktionalitet er denne seng det ultimative valg for dig, der søger den perfekte nattesøvn.

Den slidstærke stofbeklædning i sort giver sengen et moderne og sofistikeret udseende, der passer perfekt til enhver indretning. Stoffet er ikke kun smukt, det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde sengens komfort i mange år fremover.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den mest behagelige position, uanset om du læser en god bog eller ser fjernsyn i sengen. Sengegavlen giver også fremragende støtte til din ryg, så du kan slappe af med stil.

Den luksuriøse madras med pocketfjedre sikrer en fantastisk soveoplevelse med høj kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel soveoplevelse.

Topmadrassen, som er hudvenlig og blød, fuldender denne søvnoplevelse med ekstra komfort og beskyttelse. Den bløde stofbetræk og fyldet af skum gør topmadrassen til det perfekte sted at hvile dit hoved og krop efter en lang dag.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en seng, men en hel soveoplevelse i topklasse. Sengen leveres med alt, hvad du har brug for, herunder en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den og begynde at nyde din nye seng med det samme.

Investér i din søvn og velvære med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forkæle med komfort, stil og kvalitet hver nat og vågn op frisk og veludhvilet klar til en ny dag. Din søvn fortjener det bedste, så giv dig selv den ultimative luksus med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top