vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

5.760 kr.

Sov som en konge med vores luksuriøse kontinentalseng. Premium komfort og elegant design i cremefarvet stof. Oplev ægte luksus i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699272 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 200×200 cm er en ultimativ investering i din nattesøvn og komfort. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng transformere dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted, hvor du kan slappe af og lade op til en ny dag.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof i en smuk cremefarve, der både er stilfuld og funktionel. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver optimal støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og nyde en god bog eller din yndlingsserie. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre tilbyder sengen en skræddersyet støtte, der former sig efter din krop og sikrer en behagelig søvnoplevelse.

Den mellemhårde madras er designet til at give stabilitet og komfort hele natten igennem, hvilket gør den ideel til alle sovestillinger. Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, og sammen med madrassen danner den det perfekte soveensemble til en god nats søvn.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, så du hurtigt kan tage den i brug og begynde at nyde dens komfort. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen og oplev en ny standard for komfort og velvære i dit soveværelse. Gør din søvn til en prioritet og lad denne seng blive dit daglige fristed for hvile og afslapning.

Scroll to Top