vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

3.055 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Med elegant design og høj kvalitet er dette sengen du fortjener. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699308 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i en elegant sort farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn i en seng, der kombinerer stil med komfort. Denne kontinentalseng er designet til at levere maksimal afslapning og støtte, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengens stof er ikke kun slidstærkt, men har også et stilfuldt og rent udseende, der passer perfekt ind i enhver soveværelsesindretning. Stoffet er åndbart, hvilket sikrer, at du ikke overopheder om natten, samtidig med at det er robust og modstandsdygtigt over for slid.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er en praktisk funktion, der kan justeres i højden efter dine behov. Den tilbyder fremragende rygstøtte, så du kan sidde behageligt op ad sengen, når du læser en bog eller ser fjernsyn.

Madrasens design med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker en stabil og fast liggeflade, perfekt til dem, der sover på maven. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse, så du kan sove fredeligt og behageligt hver nat.

Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at samle denne smukke kontinentalseng, herunder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Oplev den ultimative søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen med madras i sort stof – en investering i din velvære og søvnkvalitet.

Scroll to Top