vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

5.024 kr.

Få den ultimative luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i elegant sort stof. Perfekt til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700230 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm er det ultimative valg for dig, der værdsætter en god nats søvn i stil og komfort. Med sit elegante og enkle design i sort stof vil denne seng passe perfekt ind i ethvert soveværelse og tilføje en sofistikeret touch til din indretning.

Den robuste konstruktion af sengen sikrer optimal støtte og komfort, så du kan nyde en dyb og afslappende søvn hver nat. Med en justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse sengen til dine personlige præferencer og nyde den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en ergonomisk korrekt støtte og en behagelig soveoplevelse. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket minimerer forstyrrelser og giver dig en uforstyrret søvn gennem hele natten.

Med en medium fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker en blanding af stabilitet og komfort. Den medfølgende topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse, og stoffet er hudvenligt, så du kan nyde en behagelig og tryg søvnoplevelse.

Den vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm er en investering i din søvn og velvære. Med sit stilfulde design og højkvalitetsmaterialer vil denne seng være et centralt element i dit soveværelse i mange år fremover. Så gør dig selv den tjeneste og forkæl dig selv med denne luksuriøse seng, som vil give dig en nattesøvn i verdensklasse.

Scroll to Top