vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof cremefarvet

2.891 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse 80×200 cm kontinentalseng fra vidaXL. Kvalitetsmaterialer og elegant design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701613 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i stof, cremefarvet er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn og en altopslugende komfortoplevelse. Lad dig forføre af denne sengs enkle og stilfulde design, der vil tilføje et strejf af elegance til dit soveværelse.

Med sit slidstærke stof i lys cremefarve er denne kontinentalseng ikke kun smuk at se på, men også åndbar og yderst holdbar. Du vil elske den justerbare sengegavl, der giver en perfekt støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Madrassen med pocketfjedre er indbegrebet af luksus og kvalitet. De individuelle fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort i en og samme seng.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod din hud. Denne ekstra lag af komfort vil sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en praktisk brugermanual medfølger hver seng, så du nemt kan montere den selv.

Sengen er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder stof (100 % polyester), massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer lang holdbarhed og stabilitet. Målene på sengen er 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H), mens madrassen måler 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen måler 80 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Gør dig selv den tjeneste at investere i en god nats søvn med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i stof, cremefarvet. Din krop og sind vil takke dig, når du vågner op opfrisket og klar til en ny dag.

Scroll to Top