vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof blå

5.690 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den ekstra store madras i blå stof og det elegante design vil skabe et stilfuldt og behageligt soveværelse. Oplev denne komfort i nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697227 Kategori:

Dybere søvn og ultimativ komfort venter dig med vidaXL kontinentalsengen med madras i blå stof, der måler imponerende 200×200 cm. Forestil dig at glide ned i den bløde og behagelige seng efter en lang dag og mærke dine bekymringer glide væk, mens du forbereder dig på en fredelig nats søvn.

Denne kontinentalseng er ikke bare en seng; den er en oase af ro og afslapning i dit eget hjem. Med sit slidstærke stof, der kombinerer enkelthed med elegance, tilbyder denne seng ikke kun en støttende overflade at hvile på, men også et æstetisk tiltalende design, der passer ind i enhver moderne indretning.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Med muligheden for at tilpasse højden får du den optimale rygstøtte, når du gerne vil læse en bog eller se en film i sengen. Det er den perfekte kombination af funktionalitet og stil.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der garanterer høj kvalitet og lang holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til enhver sovestilling.

Topmadrassen, som er hudvenlig og blød, tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Med dens slidstærke betræk og behagelige fyld er den det perfekte supplement til den allerede luksuriøse kontinentalseng.

Og det bedste af det hele er, at denne kontinentalseng er let at samle takket være den medfølgende brugermanual. Så du kan hurtigt og nemt nyde det overlegne komfortniveau og den dybe søvn, som denne seng har at tilbyde. Giv dig selv den gave at vågne op veludhvilet og klar til en ny dag med vidaXL kontinentalsengen med madras i blå stof, der omslutter dig i komfort og stil hver nat.

Scroll to Top