vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkeblå

4.290 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjlsmørkeblå, perfekt til en god nats søvn. Stilfuldt design og høj kvalitet. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695911 Kategori:

Denne elegant designede vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i fløjl i en smuk mørkeblå farve er det ultimative valg for enhver, der værdsætter en god nats søvn og ønsker at tilføre stil til deres soveværelse.

Sengens bløde fløjlstextur tilføjer en luksuriøs følelse og er behagelig at røre ved, hvilket skaber et sandt soveparadis. Den praktiske sengegavl kan let justeres i højden for optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Sengens madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser, når du drejer dig om natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, velegnet til enhver sovestilling.

Topmadrassen har et hudvenligt betræk og giver en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Den bløde og behagelige topmadras sikrer en god nats søvn og øger holdbarheden på din madras.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør montage let og hurtig. Sengens stel er lavet af solidt lærketræ og krydsfiner, der sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet.

Forkæl dig selv med denne smukt designede kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og kvalitet i én pakke. Giv dit soveværelse et løft med denne fløjlkontinentalseng, der vil give dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top