vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

5.538 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i sort stof. Maksimal støtte og æstetik til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698223 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i målene 200×200 cm i sort stof er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Forestil dig at lægge dig ned på denne luksuriøse seng efter en lang dag og lade dig synke ned i en dyb og afslappende søvn.

Det slidstærke stof, der pryder denne seng, tilføjer et elegant og rent touch til dit soveværelse samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde en behagelig rygstøtte, når du sidder op i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker en stabil og behagelig fasthed, især hvis du sover på maven.

Topmadrassen, der følger med, tilføjer en ekstra lag af komfort med sit hudvenlige stofbetræk og bløde padding. Du vil føle dig som om du svæver på en sky, mens du sover på denne fantastiske kontinentalseng.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Du vil være glad for at vide, at denne seng kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg.

Oplev den ultimative søvnoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Forkæl dig selv og dit soveværelse med dette elegante og komfortable møbel, der vil sikre dig en god nats søvn hver eneste nat. Gør din søvn til en prioritet med denne vidunderlige kontinentalseng.

Scroll to Top