vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.258 kr.

Opdag komfort og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng i en elegant gråbrun farve. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698287 Kategori:

Denne dejlige kontinentalseng med en madras i størrelsen 90×190 cm i en elegant gråbrun farve fra vidaXL er det perfekte valg for dig, der ønsker maksimal komfort og en god nattesøvn hver nat. Sengen er designet med et slidstærkt stof, der ikke blot ser smukt ud, men også er åndbart og holdbart, hvilket sikrer dig en behagelig søvnoplevelse i mange år frem.

Den medfølgende sengegavl er praktisk og kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position til at støtte din ryg, når du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og bevægelser, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du sover.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker en stabil og fast liggeflade, samtidig med at den er behagelig at ligge på. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer ekstra komfort og beskyttelse for din madras.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den derhjemme. Med dens stilfulde gråbrune farve og solide konstruktion af lærketræ og krydsfiner vil denne seng være et smukt og funktionelt tilføjelse til dit soveværelse.

Forkæl dig selv med en god nats søvn og invester i denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig fordybe i komforten og støtten fra denne seng, der er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse hver eneste nat. Din krop vil takke dig for det, og du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Giv dig selv den gave at sove godt og vælg denne kontinentalseng med madras i dag.

Scroll to Top