vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

2.926 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng – en eksklusiv oase af velvære i din hverdag. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693898 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med fløjl i en dyb mørkeblå farve er det ultimative valg for dig, der søger en perfekt blanding af stil, komfort og kvalitet i din soveværelsesindretning. Med denne elegante seng kan du se frem til en helt uovertruffen søvnoplevelse hver eneste nat.

Det bløde fløjlsmateriale, der pryder både sengeramme, sengegavl og topmadras, tilføjer en luksuriøs følelse og giver en behagelig oplevelse for dine sanser. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der skaber en blød og behagelig overflade at hvile på. Det er det perfekte materiale til at indfange en følelse af elegance og velvære i dit soveværelse.

Sengen har en justerbar sengegavl, der giver optimal støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og læser en bog eller ser fjernsyn. Den ergonomiske udformning sikrer, at du kan nyde en komfortabel og afslappende siddestilling uden at skulle bekymre dig om ubehag.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din kropskontur og absorberer støj og vibrationer, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven eller ryggen.

Du vil også elske den hudvenlige topmadras, der fuldender den luxuriøse oplevelse. Den bløde overflade og fyld af høj kvalitet garanterer en ekstra lag af komfort og beskyttelse mod slid. Alt i alt er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig, der sætter pris på kvalitet, design og en god nats søvn.

Nyd en god nats søvn med denne elegante kontinentalseng og opgrader dit soveværelse med stil og komfort. Lad denne seng blive din personlige oase, hvor du kan slappe af og genoplade kroppen og sindet efter en travl dag. Med vidaXL kontinentalsengen er du garanteret en søvnoplevelse i særklasse hver eneste nat.

Scroll to Top