vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkeblå

3.634 kr.

Opdag den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng i luksuriøst mørkeblå fløjl. Oplev drømmeland hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693962 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med en madras på 140×200 cm i elegant mørkeblå fløjl vil forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase af komfort og stil. Det bløde fløjl, der dækker sengens ramme og sengegavl, inviterer dig til at give efter for ren velvære, mens du hviler din krop efter en lang dag. Sengegavlen er justerbar i højden, så du kan tilpasse den til din foretrukne siddeposition og få optimal rygstøtte, når du slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven og ønsker en fast, men stadig behagelig overflade at hvile sig på. Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde fyld af skum, tilføjer en ekstra lag af ren luksus og sikrer en endnu mere behagelig søvnoplevelse.

Uanset om du vil opgradere dit eget soveværelse eller skabe en gæsteværelse, vil denne kontinentalseng med madras være det perfekte valg. Den elegante mørkeblå farve og det luksuriøse fløjlsmateriale giver et sofistikeret touch til enhver indretning. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, men også et stilfuldt møbel, der vil pryde dit hjem i mange år fremover. Så forkæl dig selv med denne luksuriøse seng, og lad drømmene føre dig til en verden af komfort og velvære hver nat.

Scroll to Top