vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå

4.666 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Skab en elegant og afslappende atmosfære i dit soveværelse med denne smukke seng i mørkeblå fløjl. Optimer din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694785 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i fløjl mørkeblå er en sand drøm for enhver, der vægter komfort og stil i soveværelset højt. Med sit elegante design og luksuriøse fløjlsmateriale tilbyder denne kontinentalseng dig ikke kun en god nattesøvn, men også en fornemmelse af ren elegance og velvære.

Det bløde fløjlsmateriale, der pryder denne seng, er ikke blot behageligt at se på, men også en ren fornøjelse at røre ved. Dets tætte og jævne fibre skaber en unik følelse af velbehag og giver dig en luksuriøs oplevelse hver gang du lægger dig til rette.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter behov, så du kan tilpasse den perfekt til din krop og sovestilling. Denne sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier på tv.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er denne kontinentalseng designet til at tilbyde dig den bedst mulige støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer effektivt støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte, kombineret med den hudvenlige topmadras, sikrer dig en behagelig og afslappende søvnoplevelse hver nat. Topmadrassens slidstærke stofbetræk er blødt mod din hud og giver dig den ekstra luksus, du fortjener.

Denne kontinentalseng leveres med en detaljeret brugermanual, så monteringen bliver en leg. Med målene 203 x 203 x 78/88 cm for sengen, 100 x 200 x 20 cm for hver madras og 200 x 200 x 5 cm for topmadrassen, er der masser af plads til at strække sig ud og slappe af.

Giv dig selv den gave at sove i luksus og stil med den vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i fløjl mørkeblå. Et møbel, der ikke blot er en seng, men en oplevelse af ren velvære og komfort i dit hjem hver nat.

Scroll to Top