vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

2.989 kr.

Få luksuriøs komfort og stil i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng i elegant mørkeblå fløjl. Oplev den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694855 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå
Pris: 2892.00

Forestil dig at glide ned i en dyne af luksus og komfort hver aften – dette er præcis, hvad vores vidaXL kontinentalseng med madras tilbyder dig. Med sit elegante design og førsteklasses materialer er denne seng det ultimative valg for dig, der værdsætter en god nats søvn og ønsker at opgradere din soveoplevelse til noget ekstraordinært.

Den bløde fløjl, der pryder sengens overflade, inviterer dig til at berøre og opleve ren velbehag. Fløjlens tætte og jævne fibre tilføjer en ekstra dimension af luksus til din soveplads, mens du lader dig bade i komforten hver nat.

Sengens justerbare sengegavl giver ikke kun et stilfuldt look, men tilpasser sig også til din ønskede siddehøjde, så du kan læne dig tilbage og slappe af med optimal rygstøtte. Denne funktion gør det til en fornøjelse at læse en bog eller se en film direkte fra din seng.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en fredelig og uforstyrret søvn gennem hele natten. Madrassens mellemhårde støtte er ideel for dem, der sover på maven, og sikrer en stabil og behagelig liggeposition.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse til din sovende krop. Den slidstærke kvalitet og komfortable fyld gør det til det perfekte underlag for din nattesøvn.

Tag springet til en bedre søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Med sit elegante design, førsteklasses materialer og velovervejede detaljer vil denne seng bringe dig ultimativ komfort og luksus hver eneste nat. Gør dig selv den tjeneste og invester i din søvnkvalitet med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top