vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

5.431 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores moderne kontinentalseng fra vidaXL. Den luksuriøse 200×200 cm seng med sort stofmadras giver dig en drømmende søvnoplevelse. Opgrader din søvnkomfort i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696177 Kategori:

Denne lækre kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en dyb og behagelig nattesøvn hver eneste nat. Med dimensionerne 200×200 cm og en elegant sort stofbetræk, vil denne seng være det perfekte centrum i dit soveværelse.

Sengens stof er ikke blot smukt at se på, det er også åndbart og ekstremt slidstærkt, hvilket sikrer lang holdbarhed. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at tilpasse sig dine behov og give den optimale støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Den mellemhårde støtte giver dig den rette stabilitet og komfort, hvilket gør sengen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød med et slidstærkt stofbetræk, der sikrer dig en behagelig overflade at hvile på. For ekstra hygiejne leveres sengen med en brugermanual for nem montering.

Skab det perfekte soveværelse med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL, der giver dig den ultimative kombination af stil, komfort og holdbarhed. Lad dig forkæle med en god nats søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste dag.

Scroll to Top