vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

5.739 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. En stilfuld og komfortabel seng i cremefarvet stof, perfekt til en drømmende godnatssøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696962 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng i cremefarvet stof er det ultimative valg til en drømmende god nattesøvn. Med en kombination af stilfuldt design og overlegen komfort er denne kontinentalseng det perfekte møbel til dit soveværelse. Det slidstærke stof på sengen giver ikke kun et elegant udseende, men er også åndbart og holdbart for langvarig brug.

En af de fremragende funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der giver optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op og slappe af i sengen. Sengens madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver en høj kvalitet af støtte, tilpasningsevne og lyddæmpning. Den mellemhårde madras garanterer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din søvnoplevelse leveres kontinentalsengen med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Den cremefarvede seng i stof og den hvide topmadras skaber en sofistikeret og beroligende atmosfære i dit soveværelse. Medfølgende brugermanual gør monteringen enkel, så du hurtigt kan nyde din nye kontinentalseng.

Oplev den ultimative komfort og luksus med vidaXL kontinentalsengen i eksklusiv cremefarvet stof. En investering i din søvnkvalitet og velvære, der vil skabe en oase af ro og afslapning i dit hjem. Giv dig selv den bedste nats søvn med denne elegante kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og kvalitet på en enestående måde.

Scroll to Top