vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

4.508 kr.

Opdag vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Skab elegance med lyserødt fløjl. 200×200 cm for ultimativ komfort. Din drømmeseng venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667627 Kategori:

Beskrivelsen på produktet vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød er fyldt med luksus og komfort. Sengen er designet til at give dig den ultimative afslapning og en god nattesøvn. Den bløde fløjlsbeklædning giver sengen et luksuriøst udseende og en behagelig følelse. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den bedste støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du kan få en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver dig den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, så du kan sove trygt og behageligt hver nat.

Sengen er smukt designet i lyserød fløjlsmateriale og har en solid konstruktion af lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Mål på sengen er 203 x 203 x 78/88 cm (L x B x H), mens madrassen måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen 200 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Med denne kontinentalseng fra vidaXL kan du skabe dit eget luksuriøse oase i soveværelset og nyde en god nattesøvn hver nat. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Produktet leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Indholdet i pakken omfatter en sengeramme, sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras. Sørg for at investere i din søvnkvalitet og komfort med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top