vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.100 kr.

Oplev luksus i din egen seng med vidaXL kontinentalsengen i smukt mørkegrønt fløjl. Ideel til god søvn og elegant indretning. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667695 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i målene 100×200 cm er en sand drøm, der venter på at blive en del af dit soveværelse. Forestil dig at synke ned i blød og luksuriøs fløjl hver aften, mens du forbereder dig på en god nats søvn. Denne kontinentalseng tilbyder ikke kun maksimal komfort, men også en elegant mørkegrøn farve, der vil tilføre en touch af stil til dit rum.

Med en justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din siddestilling, når du læser en bog eller ser din yndlingsserie. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du nyde en behagelig og støttende søvnoplevelse, der tilpasser sig din kropsform og sovestil. Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort hele natten.

Topmadrassen, der følger med, beskytter din madras og giver ekstra blødhed og støtte til din krop. Den hudvenlige topmadras er behagelig at ligge på og let at vedligeholde. Med dette komplette sæt får du alt, hvad du behøver for at skabe din eget lille oase af ro og afslapning.

Sengen er konstrueret med holdbare materialer såsom fløjl, massivt træ og krydsfiner, hvilket garanterer langvarig brug og fornøjelse. Med målene 203 x 103 x 78/88 cm passer denne seng perfekt ind i de fleste soveværelser og vil være et stilfuldt og praktisk tilføjelse til din indretning.

Uanset om du søger en seng til dig selv, dine gæster eller dit barn, så vil denne kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrøn være et skønt valg. Gå ikke glip af muligheden for at forvandle dit soveværelse til et komfortabelt og stilfuldt rum med dette elegante og funktionelle møbel fra vidaXL. Oplev den ultimative søvnkomfort og stil med denne fantastiske kontinentalseng – din nøgle til drømmeland.

Scroll to Top