vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl sort

3.676 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i elegant sort fløjlskonstruktion. Gør din søvn til en luksusoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667729 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm i elegant sort fløjl er det ultimative valg til en god nattesøvn og en luksuriøs soveoplevelse. Sæt dig til rette i blødheden af fløjlens tætte og jævne fibre, som er kendt for deres komfort og behagelige tekstur. Den tilpassede sengegavl kan justeres i højden og giver en fantastisk rygstøtte, perfekt til afslapning mens du nyder din yndlingsbog eller ser fjernsyn.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som absorberer støj og stød, og sikrer en stabil og behagelig støtte hele natten. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der sover på maven og ønsker en perfekt balance mellem stabilitet og komfort. Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk af polyesterstof, tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse.

Sengen er lavet af holdbare materialer, herunder fløjl, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, og har en stilfuld sort farve, der passer perfekt ind i enhver moderne indretning. Den elegante overflade komplimenteres af den hvide og sorte farve på madrassen og den hvide topmadras, som tilføjer et strejf af elegance til soveværelset.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet. En brugervenlig manual medfølger for nem og hurtig samling. Med dette sæt får du ikke kun en komplet kontinentalseng med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, men også en premium soveoplevelse, der vil sikre dig en dyb og velplejet søvn hver eneste nat. Giv dig selv fortjent luksus og komfort med denne vidaXL kontinentalseng.

Scroll to Top