vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

3.698 kr.

Oplev ultimativ komfort i din soveværelse med denne luksuriøse kontinentalseng i elegant lyserød fløjl. Perfekt blanding af stil og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667755 Kategori:

Vil du høre mere om dette fantastiske produkt, som kan revolutionere din søvn? VidaXL kontinentalsengen med madras i dimensionerne 140×190 cm er designet med din komfort i tankerne. Forestil dig at synke ned i blødheden af fløjl, et luksuriøst stof, der omslutter dig i ren velvære. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men tilbyder også optimal støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krops form og sikrer en fredelig nattesøvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven og ønsker stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen er førsteklasses skum, der er hudvenlig og giver ekstra lag af blød komfort.

Denne kontinentalseng er ikke kun designet til at give dig en god nats søvn, men også til at være en smuk tilføjelse til dit soveværelse. Den bløde lyserøde fløjl og det elegante design vil gøre sengen til et centralt element i dit rum. Og du behøver ikke at bekymre dig om montering, da hver pakke indeholder en brugervenlig manual for nem opsætning.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med VidaXL kontinentalsengen med madras, og lad dig fordybe i luksusen og komforten hver nat. Din søvn fortjener det bedste, så forkæl dig selv med denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top