vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrøn

3.665 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl. Perfekt kombination af stil og komfort til din drømmesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667759 Kategori:

Det smukke design og den luksuriøse komfort ved vidaXL kontinentalsengen med fløjl i mørkegrøn farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning. Den bløde fløjlsoverflade inviterer dig til at synke ned i sengen og lade dagen slippe væk, mens du omfavnes af dens komfort. Med en justerbar sengegavl kan du skræddersy din støtte og nyde en god bog eller din yndlingsserie i total velvære.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer ikke kun holdbarhed, men også en tilpasset støtte, der former sig efter din krop og absorberer eventuelle bevægelser for en uforstyrret søvn. Med en mellemhård fasthed er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, og garanterer en god nats søvn uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse, der er hudvenligt og slidstærkt.

Den mørkegrønne farve og det luksuriøse fløjlsmateriale giver et elegant og sofistikeret udseende til sengen, der vil blive et smukt midtpunkt i ethvert soveværelse. Den solide konstruktion og kvalitetsmaterialer sikrer langvarig holdbarhed og komfort, så du kan nyde den dyrebare søvn, du fortjener. Med en nem samlevejledning inkluderet og en pakke, der indeholder alt, hvad du behøver, er denne kontinentalseng det ultimative valg for en god nats søvn i luksuriøse omgivelser.

Opgrader dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl og skab et rum, hvor komfort og stil går hånd i hånd. Sæt kurs mod bedre søvn og vågn op forfrisket og klar til en ny dag med denne elegante og luksuriøse seng, der vil forvandle dit hvilerum til en drømmeoase.

Scroll to Top