vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkeblå

3.689 kr.

Giv din søvnoplevelse et luksuriøst upgrade med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkeblå 140×200 cm. Få en drømmende søvnkomfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667760 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i fløjl mørkeblå er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af luksus, komfort og stil i dit soveværelse. Med sit bløde fløjlstof i mørkeblå farve vil denne kontinentalseng give dig en god nats søvn i en lækker og behagelig atmosfære.

En af de fantastiske egenskaber ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse højden og dermed får en optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne funktion gør sengen både praktisk og komfortabel i brug.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og behagelig søvnoplevelse. Madrassen har en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Det giver en ideel kombination af stabilitet og komfort.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er hudvenlig og har et slidstærkt stofbetræk, der giver ekstra komfort og beskyttelse. Med et mål på 140×200 cm er denne kontinentalseng ideel til de fleste soveværelser og vil give dig den perfekte seng til en god nats søvn.

Med en sengeramme af massivt lærketræ og krydsfiner kombineret med konstrueret træ er denne kontinentalseng både solid og holdbar. Den leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri.

Tilføj et strejf af elegance og luksus til dit soveværelse med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Med dens fløjlstof, justerbare sengegavl, pocketfjedre-madras og hudvenlige topmadras får du en seng, der ikke kun ser godt ud, men også giver dig en god nats søvn hver nat. Lad dig forkæle og invester i din søvnkvalitet med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top