vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

2.579 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vores elegante kontinentalseng i fløjl. Stilfuld design og ekstra komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667829 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl i en fortryllende mørkegrøn farve kan du nu opleve den ultimative luksus og komfort i dit soveværelse. Med dens bløde og lækre fløjlsmateriale vil denne seng give dig en følelse af ren forkælelse, hver gang du lægger dig til at hvile.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til dig og giver en fantastisk støtte, når du ønsker at sidde op i sengen med en god bog eller din yndlingsserie. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne til din krop. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde uforstyrret søvn hele natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Det gør den specielt velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er beklædt med en hudvenlig stof, der er blødt og behageligt mod huden.

Denne kontinentalseng er ikke blot et møbel, det er en investering i din søvnkvalitet og generelle velvære. Med dens flotte mørkegrønne farve og nøje udvalgte materialer vil den tilføje elegance og stil til dit soveværelse. Læn dig tilbage, slap af og nyd den luksuriøse komfort, som vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkegrøn tilbyder dig. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top